onsdag 11 november 2015

Lydnad och formkoll!

Imorse åkte jag ut till Lemland för att träna lite lydnad tillsammans med Fia och Malin innan kvällsjobb. Jag och Hugo måste hårdträna nu då vi ska gå bh-prov nästa helg! Jag är inte speciellt orolig över att vi inte skulle klara det, men det finns alltid nåt att slipa på.

Idag gick träningen riktigt bra. Trots att Hugo var väldigt "laddad" och inte hade fått springa av sig innan träningen så var han hemskt koncentrerad och följsam! Vi jobbade bra ihop och i det stora hela är jag nöjd.

Det vi måste träna lite på är när den andra hunden gör inkallning då Hugo ligger på platsliggning. Hugo är bombsäker på att även han ska komma då, vilket han ju inte ska förstås. Han ligger dock snällt efter en korrigering, men på provet sen så har vi ju bara en chans. Så det måste nötas lite på! Och genrep på det på provdagen, haha.




Fia tog också nya "formbilder" på killarna medan vi väntade på Malin. Dock så är ju även dessa lite svåra att jämföra med de de gamla bilderna då ljuset är så olika.. Men visst är dom extra snygga och muskulösa i solljus..?! ;)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar